Hurtigfakta


Dagens biler ruster mer enn noen gang! Det har aldri vært viktigere å gi bilene en ekstra beskyttelse. Vi tilbyr gode behandlinger til fornuftige priser.
Og husk – bilene ruster også om sommeren!


Nøytraliserer saltet

Laget for å kunne sprøytes rett på rustne overflater hvor det er mye salt. Svært effektiv for å stanse videre rustutvikling på allerede rustne biler uten å fjerne rusten først. Også meget god preventiv virkning.

Norges beste garantier

Se mer om garantier under fanen FAQ – ANTIRUSTGARANTI

Stadig mer populært

Kundene ser hvordan dette virker, og vi opplever en veldig økende pågang. Mer enn 10.000 biler behandlet årlig ved våre verksteder langs Oslofjorden. Kraftig økende. Stadig nye verksteder over hele landet. Merkeforhandlere og andre bilselgere velger i stadig større grad Fluid Film.

Miljøvennlig

Ingen giftige stoffer og uten løsemidler.

Raskt

Slapp av med en kaffe, lesestoff og trådløst nettverk mens vi behandler bilen din. Kjør videre etter ca. 1,5 time.

Nytt konsept

At vi kan gjøre en standardbehandling på 1,5 time skyldes at stoffet virker på en helt annen måte, og at prosedyrene ikke kan sammenlignes med andre i bransjen.

Hvordan

Bilen tørkes og rengjøres. Vi bruker kraftige varmluftstørkere. Deksler demonteres og hulrom som kanaler, rammer og dører behandles innvendig. Produktet sprøytes bak plast innerskjermer, inne i hjulhusa og under hele bilen. Værforhold som snø, slap, regn og salt forsinker jobben lite, og resultatet blir like bra sommer som vinter.